Patru persoane au fost rănite uşor, după ce un autobuz RATB şi o maşină s-au ciocnit pe Calea Dorobanţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident în Capitală FOTO Adevărul
Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident în Capitală FOTO Adevărul

Patru persoane au fost rănite uşor, după ce un autobuz RATB al liniei 301, care circula pe Calea Dorobanţilor, pe sensul de mers spre Şoseaua Ştefan cel Mare, s-a ciocnit cu o maşină care a ieşit de pe o stradă laterală fără să se asigure.

Potrivit Mediafax, accidentul s-a produs în jurul orei 12.25, pe Calea Dorobanţi, între Academia de Studii Economice şi Şoseaua Ştefan cel Mare, pe sensul de mers către Perla, a spus purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

„Autobuzul liniei 301 a fost accidentat în dreptul primei uşi, de un autoturism care a ieşit de pe strada Ion Bogdan, fără să se asigure”, potrivit sursei citate.

Raeceanu a precizat că în urma accidentului au fost rănite uşor patru persoane din autobuz, acestea primind îngrijiri de la echipajele SMURD.

Circulaţia a fost întreruptă câteva zeci de minute

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, susţine că la faţa locului au fost trimise trei echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, care i-au transportat pe cei patru răniţi la spitalele Elias şi Floreasca, pentru investigaţii.

„Persoanele rănite erau conştiente în momentul în care au sosit echipajele de prim ajutor, dar pentru mai multe investigaţii, au fost transportate două la Spitalul Floreasca şi alte două la Spitalul Elias”, a precizat Daniel Vasile, citat de Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, susţine că accidentul s-a produs din cauza neacordării priorităţii de către şoferul autoturismului, care a ieşit de pe o stradă laterală fără să se asigure.

Codău a precizat că circulaţia a fost temporar oprită pe o bandă, în timpul constatărilor făcute la faţa locului, ulterior fiind reluată în condiţii normale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite