FOTO VIDEO Ponta a făcut show la panoul de baschet. Premierul, coechipier cu Vlade Divac într-un meci spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta s-a duelat cu fotbaliştii Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici şi Daniel Prodan, Într-un meci demonstrativ de baschet 3 la 3, alături de baschetbaliştii Carmen Tocală, Virgil Stănescu şi Virgil Căruţaşu.

Ponta a făcut echipă cu legendarul baschetbalist sârb Vlade Divac, campion mondial şi european, dar şi vicecampion olimpic. 

L-a "furat" pe Divac

Iniţial, organizatorii au anunţat că Belodedici, care a caştigat Liga Campionilor atât cu Steaua cât şi cu Steaua Roşie Belgrad, a perfectat un "transfer-bombă", respectiv Vlad Divac, şi el jucător la Steaua Roşie, dar cea de baschet.

În ultimul moment înaintea începerii "ostilităţilor", însă, Divac a fost făcut să schimbe echipa, Virgil Căruţaşu fiind trecut la fotbalişti.

Cel mai mic de pe teren

Premierul şi-a făcut apariţia la terenul special amenajat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti alături de Carmen Tocală şi de Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului. 

image

Foto

image

Echipat iniţial cu un tricou negru purtând numele lui Lebron James, pe parcursul meciului premierul a avut alocat numărul 20. El chiar a înscris de două ori şi a făcut spectacol alături de Bogdan Stelea şi Miodrag Belodedici.

Prodan, ridicat după minge

La final mingea a rămas blocată între panou şi coş iar Vlade Divac şi Virgil Stănescu l-au ridicat, în uralele publicului, pe Didi Prodan astfel încât să o recupereze şi să înscrie. 

După meci, premierul a spus că i-a fost greu, din moment ce era cel mai mic de pe teren, dar speră că prin acest eveniment baschetului să-i fie mai bine. El a afirmat că doreşte realizarea de terenuri de baschet în cartiere.

În seara dedicată celebrităţilor, în ultima zi de la 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, au fost prezenţi şi Gică Hagi şi vicecampioanele europene la spadă feminin, Ana Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea şi Amalia Tătăran.

Baschetul "3 la 3" ar putea deveni disciplină olimpică din toamnă.

Victor Ponta a făcut show la panoul de baschet

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite