Bărbatul care a agresat un poliţist în Mamaia, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a lovit un poliţist cu maşina, pe plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost reţinut de procurori sâmbătă seară. Tânărul de 31 de ani, ofiţer de marină comercială, a intrat băut cu maşina pe plajă şi l-a rănit pe agentul de poliţie care venise să-l legitimeze.

Agresorul poliţistului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fugă de la locul accidentului şi conducere a autovehiculului sub conducerea băuturilor alcoolice. 

Un poliţist din Constanţa a fost lovit sâmbătă dimineaţa, în staţiunea Mamaia, de o maşină condusă de un şofer pe care încerca să-l legitimeze, după ce acesta îşi parcase autoturismul pe plajă.

Potrivit unor surse din poliţie, sâmbătă dimineaţa, s-a primit o sesizare prin 112 la Biroul Mamaia prin care se semnala că, pe plajă, este un autoturism parcat.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă mixtă, formată dintr-un poliţist şi jandarm, care a identificat lângă maşină un bărbat. Agentul i-a solicitat acestuia să scoată maşina de pe plajă, dar a constatat că este sub influenţa alcoolului sau drogurilor, fapt pentru care s-a urcat poliţistul la volan, iar bărbatul în dreapta.

Suspectul a refuzat să se legitimeze 

Conform aceloraşi surse, după ce a scos autoturismul de pe plajă, poliţistul a coborât şi i-a solicitat bărbatului respectiv actele de identitate.

„Acesta s-a făcut că se uită în torpedou, iar la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi s-a pus în mişcare cu viraj la stânga, acroşând poliţistul cu portiera în zona şoldului”, precizează sursele menţionate.

Şoferul în cauză şi-a continuat deplasarea, iar după circa 1 km a lovit un stâlp, unde a fost prins şi condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Potrivit aceloraşi surse, rezultatul primei probe ar fi indicat 2 la mie alcool în sânge. La spital a ajuns şi poliţistul, acuzând dureri la coloană, fără a fi însă nevoie de internare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite