Vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Muzeului Naţional de Artă al României organizează o serie de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor). Vizitele vor avea loc în al treilea weekend din lună.

Participarea la aceste tururi ghidate nu necesită o programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Cu acest prilej poate fi vizitată şi expoziţia „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal“ care îţi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale). Fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier, portrete regale şi obiecte disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supravieţuitori ai unor vremuri apuse.

Durata unui tur este de o oră, iar preţul unui bilet de acces costă 20 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii au reducere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite