Vizite ghidate la Muzeul Naţional de Artă al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizitele ghidate au loc în al treilea weekend din fiecare lună FOTO MNAR
Vizitele ghidate au loc în al treilea weekend din fiecare lună FOTO MNAR

Pasionaţii de istorie şi artă se pot bucura de vizite ghidate în Muzeul Naţional de Artă al României, în fiecare al treilea weekend din lună. Cei care vor să viziteze muzeul trebuie să scoată din buzunar 20 de lei, preţul unui bilet întreg.

În această lună, vizitele au loc sâmbătă, 16 august, şi duminică, 17 august, de la orele 11.30, 14.00 si 16.30

„Începând din luna mai 2014, participarea la aceste tururi ghidate nu mai necesită o programare prealabila. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 30 de minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces“, anunţă reprezentanţii muzeului.

De asemenea, poate fi vizitată şi expoziţia „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal“, care îşi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale). Fotografii de epoca, planuri ale clădirii, piese de mobilier, portrete regale şi obiecte disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supravieţuitori ai unor vremuri apuse.

Vizitele ghidate durează în jur de o oră, iar preţul de intrare costă 20 de lei (bilet întreg), în timp ce pensionarii trebuie să scoată din buzunar 10 lei şi elevii şi studenţii 5 lei, având acces gratuit pe timpul vacanţelor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite