Primăria Capitalei nu a autorizat manifestaţia care ar fi trebuit să aibă loc mâine în Piaţa Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii au mai ieşti în stradă şi după alegerile prezidenţiale din primul tur FOTO Vlad Epurescu
Bucureştenii au mai ieşti în stradă şi după alegerile prezidenţiale din primul tur FOTO Vlad Epurescu

Primăria Generală a Capitalei nu a autorizat protestul de vineri, 14 noiembrie, creat pe reţelele de socializare, prin care românii sunt îndemnaţi să iasă la vot. Evenimentul are loc în mai multe oraşe ale României.

Evenimentul anunţat pe Facebook se numeşte „Votul tău e important, fii duminică votant!“ şi ar fi trebuit să aibă loc în Bucureşti mâine, de la ora 18.00. Deşi aceştia au cerut avizul Primăriei Generale, municipalitatea nu a aprobat organizarea evenimentului.

„Răspunsul din partea Primăriei Municipiului Bucureşti referitor la cererea noastră pentru aprobarea manifestaţiei public „Votul tău e important, fii duminică votant“ din data de 14 noiembrie, în Piaţa Universităţii, a fost unul NEGATIV! Suntem nevoiţi, aşadar, să respectăm dispoziţiile Primăriei şi să anulăm desfăşurarea evenimentului!

După 25 de ani de democraţie dreptul nostru fundamental la liberă exprimare este în continuare îngrădit! Pentru salvarea principiilor unui stat liber şi democratic noi, organizatorii, vă îndemnăm ca pe data de 16 noiembrie să ieşiţi la VOT“, anunţă organizatorii evenimentului. De asemenea, reprezentanţii Primăriei Generale au confirmat că nu au autorizat manifestaţia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite