Circulaţia pe Bulevardul Eroilor din Capitală va fi reluată de vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenul s-a surpat din cauza lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou FOTO Eduard Enea
Terenul s-a surpat din cauza lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou FOTO Eduard Enea

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Eroilor, unde în urmă cu un an s-a surpat drumul din cauza lucrărilor de extindere a magistralei de metrou, va fi reluată începând de vineri. Restricţiile de circulaţie pe Bulevardul Eroilor, între Bulevardul Eroii Sanitari şi strada Sfântul Elefterie, vor fi ridicate.

Lucrările de suprafaţă din zona Eroilor, respectiv pasajul pietonal dintre cele două staţii, cu refacerea parcului, vor fi încheiate în noiembrie 2017. Circulaţia rutieră în acele zone va fi reluată etapizat, respectiv în luna martie 2017 pe Bulevardul Eroii Sanitari, între Bulevardul Eroilor şi Splaiul Independenţei, şi în august 2017 pe Splaiul Independenţei, adiacent cu Bulevardul Eroilor, potrivit sursei citate, potrivit News.ro.

Termenul de reluare a circulaţiei rutiere a fost amânat de mai multe ori.

Problemele pe Bulevardul Eroilor şi pe Bulevardul Eroilor Sanitari din Bucureşti au apărut pe 12 decembrie 2015, după ce terenul s-a surpat din cauza lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou, existând riscul de prăbuşire a şoselei. După surparea şoselei, au fost evacuaţi 14 adulţi şi trei copii din imobilele afectate.

Utilajul care fora tunelul la Magistrala 5 de metrou Eroilor-Drumul Taberei a spart un puţ mare de apă. Pământul s-a surpat în două locuri: în faţă la Restaurnatul Derby, pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, şi la intersecţia bulevardelor Eroilor şi Eroii Sanitari, tot pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite