Circa 4.000 de locuinţe din judeţul Ilfov au rămas fără curent, vineri seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 4.000 de locuinţe din judeţul Ilfov nu au avut energie electrică vineri seară, începând cu ora 22.00, din cauza căderilor de zăpadă şi a viscolului, cea mai mare parte a defecţiunilor fiind remediate o oră mai târziu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, potrivit Mediafax.

Accesul la energie electrică a fost întrerupt pentru aproximativ 4.000 de abonaţi din localităţile Berceni, Vidra, Copăceni, Vârteju şi Bragadiru.

Cea mai mare parte a defecţiunilor au fost remediate în jurul orei 23.00 de către trei echipe de la Enel, sâmbătă dimineaţa rămânând afectaţi aproximativ 1.000 de consumatori din localităţile Vârteju, Bragadiru şi Copăceni şi lucrându-se în continuare pentru remedierea tuturor defecţiunilor.

Sâmbătă, la ora 6.30, în judeţul Ilfov nu existau locuinţe sau grupuri de locuinţe izolate din cauza viscolului sau a zăpezii, mai informează ISU Ilfov.

Bucureştiul şi zece judeţe din sudul ţării sunt, de vineri, ora 18.00, până duminică, la ora 22.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, alte 18 judeţe fiind avertizate cu cod galben.

Articole pe aceeaşi temă

Viscolul a pus stăpânire pe sudul ţării. A1 şi DN 22, închise din cauza vizibilităţii extrem de scăzute

METEO Iarna şi-a intrat în drepturi. Specialiştii au emis informări de Cod portocaliu şi Cod galben de viscol şi ninsori. Astăzi ar putea fi emis Cod roşu

Autostrada Piteşti-Bucureşti este închisă din cauza viscolului şi a zăpezii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite