Cinci copaci au fost rupţi în timpul furtunii din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtuna de duminică după-amiază a rupt mai mulţi copaci în Capitală FOTO Arhivă
Furtuna de duminică după-amiază a rupt mai mulţi copaci în Capitală FOTO Arhivă

Cinci copaci au fost rupţi în urma furtunii din Capitală, dintre care patru au căzut pe carosabil, în sectoarele 1, 2, 5 şi 6, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Adrian Marin, a declarat pentru Mediafax., că patru copaci au căzut pe carosabil, pe Şoseaua Kiseleff, Bulevardul Iuliu Maniu, Splaiul Independenţei şi Bulevardul Barbu Văcărescu, iar un altul a căzut pe faţada unui bloc, pe strada Ionel Perlea.
Cinci echipaje de la ISU Bucueşti au intervenit cu drujbe pentru îndepărtarea copacilor căzuţi.

Adrian Marin a precizat că în urma incidentelor nu au fost maşini avariate şi nici persoane rănite.
Purtătorul de cuvânt al ISU a mai spus că după furtuna din Capitală nu au fost inundate străzi sau subsoluri ale unor imobile.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că nu au fost semnalate incidente în trafic în timpul furtunii din Capitală, iar circulaţia rutieră pe străzile pe care au căzut copaci nu a fost blocată.

Capitala a fost, între orele 17 şi 18.00, sub avertizare cod galben de ploi şi vijelii.

Recomandări pe aceeaşi temă

Mai multe judeţe se află sub Cod galben de furtuni. În această seară va intra în vigoare o atenţionare de Cod portocaliu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite