Cerere în căsătorie deasupra pământului. Cum a reuşit un bucureştean să-şi surprindă frumoasa iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii sunt inventivi când vine vorba de cereri în căsătorie FOTO Shutterstock
Bucureştenii sunt inventivi când vine vorba de cereri în căsătorie FOTO Shutterstock

Anul trecut, un tânăr din Bucureşti a pus la cale o cerere în căsătorie spectaculoasă, la 50 de metri deasupra pământului. Iubita acestuia a fost fascinată de gestul romatic al bărbatului şi a spus un „da“ hotărât.

Andrei, un tânăr bucureştean, a pus la cale anul trecut o surpriză incredibilă pentru cea care urma să îi fie soţie. Bărbatul a încercat să îşi surpindă iubită şi să transforme cererea în căsătorie într-un moment cu adevărat special, potrivit Observator.tv.

La 50 deasupra Palatului Mogoşoaia, ajutat de o echipă întreagă, Andrei a cerut-o în căsătorie pe Valentina în timpul unei cine romantice. Deşi erau împreună de mai bine de şase ani, tânără nu a intuit nicio clipă că va fi cerută în căsătorie la zeci de metri deasupra pământului.

Şi pentru ca momentul să fie unul şi mai spectaculor, femeia a văzut un banner pe care scria „Valentina, vrei să fii soţia mea?“. De asemenea, cina a fost pregătită de bucătarul preferat al domnişoarei, chef Hadad. Imediat după ce a văzut bannerol, a apărut parcă de nicăieri şi inelul, în aplauzele celor care au luat parte la eveniment.

Pe aceeaşi temă:

Semnificaţii de Valentine's day. 14 februarie, ziua în care este sărbătorită fertilitatea, are rădăcini în Roma antică

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite