Brazii care au împodobit casele din Sectorul 4 ajung îngrăşământ vegetal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazii naturali care au împodobit casele bucureştenilor din Sectorul 4 în perioada Sărbătorilor vor putea fi reciclaţi cu ajutorul firmei de salubrizare care acţionează în zonă. Aceştia vor fi colectaţi, tocaţi şi transformaţi în îngrăşământ vegetal.

Odată cu începera noului an, Primăria Sectorului 4 a cerut intensificarea activităţilor de salubrizare şi igienizare, desfăşurate pe raza sectorului de S.C. REBU S.A. Angajaţii care se ocupă de curăţenie vor ridica gratuit brazii folosiţi ca ornament în perioada Sărbătorilor de Iarnă. 

Pentru ca activitatea de colectare să se desfăşoare eficient, reprezentanţii autorităţii publice locale le cer locuitorilor din sector să îşi depoziteze brazii lângă ghenele de gunoi aferente locuinţelor. Aceştia vor fi preluaţi de către utilajele de salubrizare, urmând să fie transportaţi la staţia de compost din cadrul Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti. 

Toţi brazii colectaţi vor fi reciclaţi, iar după operaţiunea de tocare vor fi transformaţi în îngrăşământ vegetal, folosit în sere, parcuri şi spaţii verzi.

Pe aceeaşi temă:

Ce au mai găsit poliţiştii clujeni într-o lună de control: circa 2.700 de brazi  vânduţi ilegal şi lemne în valoare de peste 82.000 de lei

130.000 de lei şi mii de brazi confiscaţi în Mureş

Brazii de Crăciun, cea mai profitabilă afacere a iernii. Cum să faci avere în mai puţin de o lună

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite