Bătăuşii din trafic au fost identificaţi şi duşi la audieri. Ce acuzaţii le sunt aduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trafic

Poliţia a reuşit să-i identifice în cursul zilei de marţi pe cei doi tineri care au lovit mai mulţi participanţi la trafic. Mai mult, oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliile lor, unde au fost găsite culturi de canabis, astfel că pe lângă acuzaţiile de lovire şi vătămare corporală ei vor fi acuzaţi şi de posesie şi trafic de droguri. Aceştia au fost duşi la audieri marţi seară.

Tinerii filmaţi în Capitală în timp ce lovesc cu bestialitate mai mulţi participanţi la trafic au fost identificaţi. Ei au fost duşi la audieri, iar poliţia a descins şi acasă la ei, unde au găsit culturi de canabis. 

„În urma autorizaţiilor de percheziţie domiciliară autorizate de Judecătoria Sectorului 1, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, ambele în Bucureşti, fiind identificate cantităţi de plante verzi, dar şi uscate, cel mai probabil din categoria celor cu efect psihotropic”, transmite Poliţia Capitalei.

Luni, în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria, doi indivizi au coborât de pe trotuar şi au mers printre maşinile care staţionau la semafor. S-au oprit în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, au mers  la cel din faţa lui, iar unul dintre indivizi a început să lovească cu pumnul în persoana aflată în dreapta.  Incidentul a fost filmat de mai mulţi martori, însă niciunul nu a apelat la 112.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite