A început plombarea gropilor din asfalt. Care sunt zonele în care se astupă găurile apărute pe partea carosabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare an, după ce se topeşte zăpada, în asfaltul turnat pe străzile din Bucureşti apar o mulţime de gropi. În aceste condiţii, reprezentanţii Administraţiei Străzilor anunţă că au început lucrările de plombare a carosabilului.

Din 2 februarie, reprezentanţii Administraţiei Străzilor au început să astupe gărurile apărute în asfalt în această iarnă. În acest moment se acţionează în următoarele zone: Drumul Taberei, Iuliu Maniu, Mihăilescu Vintilă, Virtuţii, Calea Vitan, Vitan Bârzeşti, Calea Dudeşti, Octavian Goga, Gloriei, Nataţiei, Calea Griviţei, Strada Clăbucet, Strada Puţul lui Crăciun, Strada Dornei, Ion Mihalache, Strada Turda, Bulevardul Unirii, Mircea Vodă, Nerva Traian, Traian.

„Precizăm că majoritatea problemelor apărute în carosabil pe arterele rutiere menţionate mai sus sunt zone cu fisuri în jurul căminelor de vizitare ale reţelelor edilitare, gropi sau crăpături în asfat“, precizează reprezentanţii Administraţiei Străzilor.

Din cauza temperaturilor încă scăzute, gropile din partea carosabilă vor fi acoperite cu mixtură stocabilă la rece, singurul material care se pretează la astfel de temperaturi, urmând ca din primăvară, când temperaturile vor depăşi 8-10 grade C, firmele de întreţinere să intervină cu materiale durabile pentru astuparea gropilor, conform standardelor tehnice în vigoare.

„Aplicarea plombelor din mixtură stocabilă la rece este realizată pe cheltuiala constructorilor care se ocupă de întreţinerea străzilor, până când se vor demara lucrările de întreţinere propriu-zisă. În acelaşi timp precizăm că inspectorii Administraţiei Străzilor Bucureşti şi inspectorii Primăriei Municipiului Bucureşti vor monitoriza în continuare străzile din Capitală, în vederea identificării şi remedierii gropilor apărute“, anunţă cei din Administraţia Străzilor.

Pe aceeaşi temă: 

FOTO Străzi din Capitală uitate de autorităţi şi transformate în „cratere“ pe care se plimbă găştele printre vile de lux

1188 de kilometri de drum din judeţul Bacău sunt neasfaltaţi. 60% din şoselele judeţene sunt nemodernizate

În Ialomiţa se circulă pe drumuri de piatră şi pământ. Peste 300 de kilometri de şosea judeţeană aşteaptă de ani buni să fie reparaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite