Consilierul PDM care a accidentat mortal un copil în Corjeuţi va fi dat afară din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat a solicitat Biroului teritorial Briceni să iniţieze procedurile statutare pentru a-l exclude din formaţiune pe consilierul local Iurie Groza, care a accidentat mortal un copil pe un drum din satul Corjeuţi, iar apoi a fugit de la locul faptei, transmite IPN

„Cazul lui Iurie Groza de la Briceni este unul regretabil. PDM condamnă cu fermitate astfel de comportament, atât înainte de accident, când domnul Groza a urcat în stare de ebrietate la volan, cât şi fuga de la locul accidentului”, a declarat liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingului săptămânal al formaţiunii.

Accidentul s-a produs duminică seara, 25 februarie. Copilul, în vârstă de 7 ani, se deplasa împreună cu mama pe marginea drumului când a fost lovit de maşină, dar femeia a scăpat fără leziuni. Deşi mai era conştient când au ajuns medicii, pe drum spre spital copilul s-a stins. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, a fugit de la faţa locului, dar a fost reţinut în scurt timp. Testele au arătat că era în stare avansată de ebrietate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite