Andrei Popov, membru PD: Marian Lupu este un om slab, iar Vlad Plahotniuc e un om puternic, însă neagreat de popor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrul PDM, Andrei Popov, a criticat dur formaţiunea din care face parte declarând că Guvernul Filip a fost învestit într-un mod ruşinos, iar în interiorul partidului predomină interesul personal, de aceea PD este condus de oameni slabi.

„Îmi este ruşine pentru modul în care s-a format majoritatea parlamentară şi cum a fost învestit Guvernul Filip. Nu sunt de acord cu multe lucruri şi acţiuni ale partidului. Nu cred că majoritatea parlamentară care a fost formată reprezintă votul electoratului din 30 noiembrie 2015. Nu sunt de acord cu demiterea Guvernului Streleţ, cu arestul lui Filat, arestul grupului Petrenco. În partid predomină interesele personale, dar nu cele ale ţării”, a spus Popov în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

Democratul a acuzat conducerea PDM pentru ratingul scăzut pe care îl are formaţiunea. „Doctrina partidului ne-ar permite să avem şi 40 la sută din mandate. Dar avem o conducere slabă, care trebuie schimbată. Liderul partidului, Marian Lupu, este unul slab. Vlad Plahotniuc este puternic, a reuşit multe în viaţă, dar nu este agreat de cetăţeni”, a adăugat Popov.

Andrei Popov nu este mulţumit nici de alegerea candidaturii lui Pavel Filip pentru funcţia de premier. „Îl cunosc pe dl Filip. Este un manager bun, dar nu este un politician. Pentru funcţia de premier trebuia de desemnat un alt candidat”, a declarat diplomatul.

În ultima zi a anului 2015, diplomatul Andrei Popov a renunţat la funcţia de membru al Consiliului Politic Naţional al Partidului Democrat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite