Nicuşor Dan: „Militez ca USR să rămână un partid-umbrelă, pentru că doar aşa aderezi la mai multe categorii ideologice“

Nicuşor Dan: „Militez ca USR să rămână un partid-umbrelă, pentru că doar aşa aderezi la mai multe categorii ideologice“

Nicuşor Dan la Turnu Severin FOTO Alexandra Georgescu

Nicuşor Dan, însoţit de mai mulţi parlamentari şi consilieri locali USR din Bucureşti, a fost prezent vineri seară la Drobeta Turnu Severin la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii partidului, unde s-au dezbătut probleme de interes local şi naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul din motivele pentru care Nicuşor Dan a fost prezent în mijlocul oragnizaţiei USR Mehedinţi a fost şi cel privind referendumul intern care are loc în această perioadă în USR pe tema poziţionării partidului asupra iniţiativei de modificare a articolului 48 din Constituţie

“USR are o dezbatere internă pe tema definirii poziţiei sale faţă de referendumul pentru familie. Eu cred că rezultatul aceste discuţii este foarte important în sensul că în urma deciziei pe care USR o va lua el fie va deveni un partid progresist, fie va rămâne un partid umbrelă aşa cum s-a constituit. Eu militez pentru ca USR să rămână un partid umbrelă, pentru că doar în felul ăsta aderezi în mai multe categorii ideologice, să poată să devină un partid mare, să poată să devină până la alegerile din 2020 al doilea partid din România”, a declarat Nicuşor Dan la Drobeta Turnu Severin.

După finalizarea referendumului se va organiza un congres pentru alegerea unui nou preşedinte USR, ca urmare a demisiei lui Nicuşor Dan.

Parlamentarii şi consilierii USR de la Bucureşti şi-au prezentat iniţiativele legislative şi au răspuns întrebărilor celor prezenţi la întâlnire pe subiecte de interes cetăţenesc.

 

citeste totul despre: