Tulburelul loveşte şi în buricul târgului! Vezi ce alcoolemie avea un bucureştean oprit în trafic la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor continua acţiunile de depistare a alcoolemiei la şoferi.
Poliţiştii vor continua acţiunile de depistare a alcoolemiei la şoferi.

Nu doar posesorii de carnet de la ţară  dau de belea dacă se urcă la volan după ce au dat pe gât câteva pahare din vinul din gopodărie, ci şi unii orăşeni, care găsesc oportun să combine alcoolul cu şoferia. A păţit-un un bucureştean, prins în timp ce circula ameţit prin Galaţi.

Toamna este sezonul în care alcooltestele poliţiştilor îşi găsesc pe deplin utilitatea, agenţii de la Circulaţie fiind nevoiţi să scoată frecvent "fiola" din buzunar pentru a-i verifica pe şoferii cu privirea tulbure şi mişcări ezitante.

S-a întâmplat şi la începutul acestei săptămâni, când o patrulă de siguranţă publică de la Secţia 3 l-a oprit, pe strada Brăiei, pe un bucureştean de 39 de ani. Deoarece şoferul, pe nume Alin M., nu părea foarte stăpân pe mişcările sale în momentul în care poliţistul i-a cerut să prezinte actele, acesta a fost testat cu aparatul Drager, care le-a indicat agenţilor din patrulă că omul avea o alcoolemie de 1,29 mg/l în aerul expirat.

Ca urmare a celor constatate, Alin M. a fost dus la Spitalul de Urgenţă pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. El este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi riscă să rămână în următoarele luni fără permis.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite