S-a trezit cu cătuşe după ce a luat o şpagă de 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofiţerii Anticorupţie au descins în sediul firmei
Ofiţerii Anticorupţie au descins în sediul firmei

Un angajat al unei societăţi comerciale din Galaţi este cercetat pentru luare de mită deoarece i-a cerut bani unui bărbat care îi solicitase eliberarea unor adeverinţe de vechime în muncă. Deşi a fost prins în flagrant, suspectul nu a primit mandat de arestare.

Încercarea de a „elimina" birocraţia" din cadrul unei firme care are ca obiect de activitate gestionarea arhivelor mai multor societăţi comerciale i-a adus necazuri cu legea unui gălăţean.

T.A., preşedinte al firmei amintite, a primit zilele trecute vizita unui gălăţean care reclama faptul că era amânat nejustificat de angajaţii societăţii care trebuiau să îi elibereze nişte adeverinţe de vechime de grupa I şi a II-a de muncă.

În loc să facă demersurile pentru eliberarea documentelor, preşedintele i-a cerut petentului 100 de lei, ca să pună o vorbă bună la angajaţi. Solicitantul s-a dus glonţ la Direcţia Generală Anticirupţie - Biroul Galaţi, unde a reclamat abuzul. Poliţiştii şi procurorii l-au îndrumat să meargă şi să îi dea lui T.A. banii, după ce în prealabil au marcat bancnota.

T.A. a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de bani cerută. El este cercetat pentru luare de mită, fiind lăsat în libertate pe durata anchetei cu condiţia de a nu părăsi ţara.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite