Doi gălăţeni au ieşit „şifonaţi” din bătăi provocate de alcool şi prea multă gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Păun
Costel Păun

Costel şi Marian sunt doi tineri din Galaţi cărora li s-a confirmat, la finele săptămânii trecute,că tot ce este în exces strică. Dacă primul a mâncat bătaie la un chef în club, al doilea a încasat-o de la fratele fostei iubite.

Bătaia e ruptă din rai, dar, nu de puţine ori, pentru cel care o încasează, consecinţele sunt greu de suportat, atât fizic, cât şi psihic. Au simţit-o pe pielea lor doi tineri din Galaţi, care zilele acestea stau pe patul de spital din cauza unor altercaţii pe care le-au avut cu persoane diferite, în locuri diferite şi din cauze diferite.

Chef la club cu final neaşteptat

Primul care a pierdut meciul cu adversarii a fost un gălăţean de 25 de ani. Costel Păun susţine că cei care l-au snopit în bătaie au fost chiar agenţii de pază dintr-un club de pe Faleză.

„Eram acolo cu un prieten şi pe la ora 1.00 noaptea au venit bodyguarzii la mine şi mi-au zis să ies afară. Nu ştiu de ce, că nu făcusem nimic. Nu am vrut să ies şi au dat cu spray, s-a golit imediat clubul, că era plin de lume. M-au scos pe asfalt şi au început să mă lovească cu bastoanele şi cu pumnii", susţine tânărul.

El a venit la spital după o zi pentru că s-ar fi simţit rău în urma loviturilor primite. Costel este internat în secţie de Neurochirurgie şi afirmă că vrea să îi dea în judecată pe agresorii care l-au scos în şuturi din clubul al cărui client fidel este de doi ani de zile.

Bătut de viitorul fost „cumnat"

Este păţania prin care atrecut un tânăr de numai 21 de ani din Fârţăneşti care simte acum pe propria piele ce înseamnă să îţi faci iubită cu şase ani mai tânără, într-un sat vecin. Marian Avram a fost aprig „încins" de fratele fetei în momentul în care acesta a aflat că băiatul vrea să pună punct relaţiei de o lună pe care o avea cu tânăra.

Marian Avram

Marian Avram

„M-am dus la ea duminică dimineaţă şi am stat puţin devorbă. I-am zis că vreau să ne despărţim, că eu sunt mai gelos. Ea a spus că e de acord, a intrat în casă dar s-a întors cu fratele ei şi cu un prieten de-al lui. M-au luat la bătaie acolo în drum, mi-au dat cu picioarele de mi-au rupt mandibula", susţine Marian.

Acum, tânărul este internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă şi spune că nu se va lăsa până când nu îl va pedepsi şi el fostul „cumnat", dar nu cu bătaia, ci reclamându-l la poliţie.

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, cei doi tineri vor fi audiaţi imediat ce aceştia vor face sesizări, iar poliţişii vor face cercetări pentru a se stabili circumstanţele în care aceştia au fost agresaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite