O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident pe Centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul de urgență a sosit în câteva minute la fața locului.
Echipajul de urgență a sosit în câteva minute la fața locului.

Tragedia s-a petrecut în fața restaurantului "Havana", de pe Drumul de Centură. Potrivit Poliției, victimele se deplasau neregulamentar pe marginea drumului și au fost lovite de un autoturism condus de un brăilean.

Duminică seară, Victor C., de 57 de ani, își conducea regulamentar mașina personală pe Drumul de Centură, dinspre strada Brăilei spre Micro 39. Bărbatul nu a observat că, în dreptul restaurantului "Havana", se deplasau, în aceeași direcție de mers, două persoane, un bărbat și o femeie. I-a lovit în plin pe cei doi, femeia murind pe loc.

Echipajul SMURD, sosit la fața locului, nu a putut decât să îl resusciteze pe bărbat și să îl ducă la Spitalul de Urgență, unde a fost operat. El se afla astăzi în Secția de Terapie Intensivă, în stare foarte gravă.

"La nivelul Serviciului Poliției Rutiere a fost demarată o anchetă, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă. S-a stabilit, într-o primă fază, că cele două victime se deplasau neregulamentar și nu purtau veste reflectorizante", ne-a declarat subinsp. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite