Inconştienţă pe două roţi! Neatenţia face victime printre mopedişti şi biciclişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane care circulau pe mopede, dar şi un biclist, au fost răniţi după ce au intrat în coliziune cu autoturisme pe drumurile publice. În toate cele trei cazuri, vina a fost a conducătorilor vehiculelor pe două roţi.

Victime ale primului accident au fost o tânără de 23 de ani din Barcea, pasageră pe mope, şi conducătorul vehiculului pe două roţi. Evenimentul s-a petrecut pe raza comunei Iveşti, pe DN 25, din cauza că tânărul care conducea mopedul nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un autoturism care circula în faţa sa şi care oprise pentru a vira la stânga. În urma impactului, mopedul s-a răsturnat pe carosabil, iar cei doi ocupanţi au fost răniţi uşor.

După numai câteva ore, printr-o păţanie similar a trecut şi o tânără de 23 de ani din Iveşti, care aflată pe un moped a încercat să traveseze DN 25 fără se să asigure. A fost lovită de un microbuz, în urma impactului, fata alegându-se cu câteva leziuni .

Biciclist cu tupeu

Singurul biciclist al seriei de accidente pe două roţi este un gălăţean de 30 de ani, care a încercat să se impună în trafic, în intersecţia străzilor Nae Leonard cu Basarabiei.

image

Bărbatul, care se deplasa pe Nae Leonard, nu a acordat prioritate maşinilor care veneau pe Basarabiei şi a fostpus la pământ un autoturism condus de un gălăţean de 56 de ani. Biciclistul s-a ales cu mai multe răni la faţă şi braţe, dar a avut nevoiede doar câteva îngrijiti m,edicale, fără a se interna în spital.

Cele trei evenimente sut acum cercetate de poliţuştii Serviciului Rutier, care vor stabili cu exactitate măsurile care se impun în aceste situaţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite