Drumurile naţionale din Dolj ar putea fi închise la ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova susţin că în prezent aşteaptă prognoza Administraţiei de Meteorologie pentru a vedea dacă drumurile vor fi închise.

Şoferii care vor să pornească la drum pe drumurile naţionale din Dolj ar putea rămâne în Craiova. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova susţin că şoselele naţionale ar putea fi închise dacă meteorologii menţin avertizarea de cod portocaliu care va intra în vigoare la ora 18.00. "Este o procedură standard în cazurile acestea ca drumurile naţionale să fie închise", a spus Radu Mihai, reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a declarat că, dacă măsura va fi pusă în aplicare, vor fi evitate situaţiile extreme. „Măsura a fost luată de CNADNR pentru ca utilajele să poată acţiona şi pentru a evita înzăpezirile”,a spus Giugea.

"Menţionăm că în baza ordinului comun al Ministerului Administraţiei si Internelor –Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ”în cazul intrării în vigoare a avertizării de cod portocaliu sau cod rosu de viscol,ninsori abundente si/sau polei generalizat, se va dispune închiderea imediată a circulaţiei”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite