Craiova: Baschetbaliştii olteni joacă în Banat, cu Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Baschetbaliştii olteni joacă în Banat, cu Elba
Craiova: Baschetbaliştii olteni joacă în Banat, cu Elba

SCM Craiova are meci greu astăzi, de la ora 17.15, pe terenul echipei Elba Timişoara, în etapa a 7-a a Diviziei A, dar oltenii au un moral bun după victoria din runda trecută cu Energia Rovinari.

Antrenorul secund al echipei craiovene, Marius Toma, susţine că succesul cu gorjenii a ridicat presiunea de pe umerii jucătorilor, care, până atunci, pierduseră primele cinci partide: „Ne aşteaptă două deplasări dificile, la Timişoara şi la Cluj, însă noi am arătat că suntem în creştere, iar succesul cu Energia Rovinari a luat acea presiune de pe umerii jucătorilor. Niciun meci nu este însă facil în prima ligă a baschetului masculin românesc“.

image



Cu o victorie în jocul cu Steaua eram acum pe locul 9-10, dar asta este. Muncim să dovedim că suntem un grup puternic. Duminică, şi echipa satelit debutează în campionat, iar acesta este un alt lucru bun, pentru că tinerii jucători ai echipei mari pot să joace şi să aibă partide în picioare. Vom fi duminică, la prânz, toţi la Filiaşi pentru a-i susţine, pentru că întâlnesc o echipă puternică, CSŞ Giurgiu, care în ultimii 4-5 ani a forţat promovarea“, a adăugat Toma.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite