Meci de totul sau nimic pentru CS Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Rulmentistele“ se pregătesc pentru noul sezon Foto: Bogdan Crăciun
„Rulmentistele“ se pregătesc pentru noul sezon Foto: Bogdan Crăciun

În etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", pe Ştiinţa Bacău.

Cele două combatante sunt în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. Cu şapte puncte în cont, fetele antrenate de Mariana Târcă ocupă locul 12, primul care permite menţinerea în prima ligă. De partea cealaltă, Ştiinţa Bacău este ultima în clasament, cu trei puncte acumulate.

Ne-am pregătit foarte bine pentru acest duel, întrucât suntem în faţa unui meci extrem de important. Trebuie să facem o figură bună şi nu avem voie să pierdem în faţa Bacăului. Echipa adversă nu ne este superioară, însă moldovencele stau mult mai bine la capitolul omogenitate.

Este esenţial să dăm dovadă de luciditate şi să gestionăm cât mai bine fiecare moment al întâlnirii", a declarat antrenoarea „rulmentistelor", Mariana Târcă.

Pentru confruntarea cu Ştiinţa Bacău, din tabăra gazdelor vor lipsi Ana Hamciuc, care are ruptură de ligamente, în timp ce Sorina Geapană este incertă, din cauza unor probleme la genunchi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite