VIDEO Serialul „The Walking Dead: Invazia zombi“ va fi difuzat de Pro Tv

VIDEO Serialul „The Walking Dead: Invazia zombi“ va fi difuzat de Pro Tv

Personajul principal, Rick Grimes, un fost poliţist, se trezeşte dintr-o comă care a durat mai multe luni şi află că nişte creaturi zombi au preluat conducerea lumii FOTO Pro Tv

„The Walking Dead: Invazia zombi“, unul dintre cele mai apreciate seriale din lume, va fi difuzat de joi, 26 septembrie, la Pro Tv, de la ora 23:05.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea zombilor care conduc lumea şi încercarea lui Rick Grimes (Andrew Lincoln) de a salva lumea vor putea fi vizionate, în fiecare seară, de luni până joi, la Pro Tv. Povestea serialului este destul de simplă. Personajul principal, Rick Grimes, un fost poliţist, se trezeşte dintr-o comă care a durat mai multe luni şi află că nişte creaturi zombi au preluat conducerea lumii. După ce realizează că soţia şi fiul lui au dispărut, Rick se îndreaptă spre Atlanta, cu ajutorul lui Glenn (Steven Yeun), unde va conduce un grup de rezistenţă al supravieţuitorilor în încercarea de a elimina hoardele de zombi.

În 2010, serialul a avut premiera, în aceeşi săptămână, în 120 de ţări, iar la primul episod difuzat pe canalul AMC mai bine de cinci milioane de americani s-au uitat pentru a vedea creaturile zombi. Producţia a fost primită excelent şi de criticii din toată lumea, iar serialul a devenit cel mai vizionat din istoria canalului american AMC. De asemenea, serialul a câştigat Globul de Aur pentru Cea Mai Bună Dramă de telviziune.

Până acum au fost realizate trei sezoane, iar cel de-al patrulea va debuta, în Statele Unite ale Americii, pe 13 octombrie.

Actorii de primă clasă, efectele speciale şi povestea plină de suspans vor face ca „The Walking Dead: Invazia zombi“ este o poveste care merită urmărită, în fiecare seară, de la ora 23:05, pe Pro Tv.

citeste totul despre: