iahnie de fasole - ultimele știri
Delicioasă și ușor de gătit, iahnia de fasole este un preparat preferat în Postul Paștelui. Ca să iasă perfectă, mâncarea are câteva secrete. Rețeta o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
Preparat nelipsit de pe mesele românilor, iahnia de fasole iese delicioasă dacă este gătită după reţeta regretatului grastronom Radu Anton Roman. Cu multe condimente şi verdeaţă, preparatul va fi perfect dacă înainte de gătire, fasole se va lăsa la î...
Mâncare gustoasă, pregătită de gospodine, iahnia de fasole are câteva secrete. Tainele preparatului delicios le regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
Slătinenii sunt invitaţi, de Ziua Naţională, să participe la manifestările destul de sărace din acest an, când în afara depunerii de coroane şi a scurtei parade militare doar iahnia de fasole ar mai putea reprezenta o atracţie.