dulceata de gutui - ultimele știri
Dulceaţa de gutui este considerată o vedetă a toamnei, gustul delicat şi aroma specială oferindu-i o savoare inconfundabilă. Pentru a obţine o dulceaţă autentică, trebuie respectate o serie de reguli.
Gutuile sunt depozite impresionante de vitamine, săruri minerale, carbohidraţi şi fibre. Consumul regulat de gutui ajută la funcţionarea în parametri normali a ficatului, a sistemului digestiv şi ajută la ameliorarea bolilor aparatului respirator.
Cu toţii ne amintim din când în când, mai ales toamna, de gustul inconfundabil al dulceţii de gutui preparată de bunicii noştri. Cum se face cea mai bună dulceaţă de gutui? Află-i secretele de la noi, care am preluat reţeta Mariei Cristea Şoimu.
Fostul preşedinte al României, unul dintre politicienii postdecembrişti cei mai controversaţi, s-a născut pe 3 martie 1930, a fost părăsit de mama naturală la vârsta de un an, şi-a trăit copilăria în mahalaua Olteniţei, orăşelul port la Dunăre din Bă...
În prag de toamnă, cămara fiecărei gospodine se umple cu bunătăţi, printre care felurite borcane colorate, cu gemuri şi dulceţuri delicioase. Cu această ocazie, vă propunem o reţetă simplă de peltea de gutui cu nuci, numai bună de pus la păstrat pent...
În prag de toamnă, vă propunem o reţetă simplă şi delicioasă de gem de gutui cu nuci şi lămâie cu care să vă delectaţi întreaga familie.