covrig - ultimele știri
În România nu mai poți cumpăra aproape nimic cu un leu. Jurnaliștii din Prahova au făcut un mic experiment.
Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) va juca, începând de mâine, la Doha, după o înfrângere dură, în semifinalele de la Dubai. Cu care, din păcate, a atins o bornă neagră.
În ultimii ani, oraşele au fost invadate de covrigării şi patiserii, asta pentru că viteza cu care se desfăşoară vieţile oamenilor necesită şi gustări rapide. Covrigul este una din gustarea preferată de români, dar câţi se întreabă şi cât de sănătoşi...
Simona Halep (3 WTA) va continua colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre şi la Madrid, însă a făcut o mutare neaşteptată pentru primul ei turneu pe zgură în 2019.
Pâinea se va scumpi cu câteva procente începând chiar din această lună, spun producătorii din industria de morărit şi panificaţie, ei dând vina pe majorarea costurilor, atât la materia primă şi forţa de muncă, cât şi la electricitate şi gaze naturale...
Scene şocante, vineri, la Slobozia. Un bărbat a murit sub ochii trecătorilor, în faţa Tribunalului Ialomiţa, după ce s-a înecat cu un covrig.
Chiar dacă are la bază o reţetă extrem de simplă - apă, făină şi drojdie - ”Covrigul de Buzău” stârneşte poftele prin mirosul aluatului copt la vatră şi mai ales prin aspect. Inelul auriu şi crocant a devenit în ultimii ani un simbol al Buzăului, ora...
Este covrigul mai mult decât un amestec de făină, sare şi apă? Unii sunt convinşi că da, iar printre aceştia se numără tot mai mulţi jurnalişti străini care îşi înfig dinţii cu poftă în această mâncare a săracului, pentru ca mai apoi, ajunşi acasă, s...
Gaura din covrigul cu mac de la colţul străzii a ajuns mai scumpă decât kilogramul de grâu. Dacă anul trecut preţul grâului, la această dată, varia între 0,8 - 0,9 lei/kg, acum se învârte în jurul sumei de 0,60 lei pe kg. În acest timp un covrig de 1...
Deşi chioşcurile de tip fast-food s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie în zona instituţiilor de învăţământ şi nu numai, tradiţionalul şi eternul covrig este în continuare ocupantul locului I în ceea ce priveşte preferinţele brăilenilor....
În ultima lună în oraş s-au deschis zece simigerii, unde oamenii stau ore în şir la coadă pentru câţiva covrigi. Afacerea cu covrigi calzi, care costă doar 50 de bani bucata, a mers ca unsă, mai ales în perioada Postului Mare, când mulţi s-au abtinut...
În spatele lucrărilor sale stau mii de cuvinte, mituri, poveşti. Recent, Daniel Covrig şi-a vernisat expoziţia la cafeneaua Arte, lângă Conservator. Când era în clasa a V-a, un prieten de-al mamei sale, absolvent al liceului de artă, l-a „descoperit“...
Patronii se reorientează spre afaceri mai mici, iar oraşul arată ca în 1990, când totul se vindea la chioşc sau tarabă. Criza scoate din oraş afacerile mari. În locul lor şi-au făcut apariţia simigeriile şi magazinele cu produse chinezeşti, iar în re...
Pe un ger înţepător, în această dimineaţă, primii covrigi pentru colindători au apărut în piaţa centrală....