Adriana Stoian

Realizator Adevărul Live

Asistăm, de câteva zile bune, la un dezmăţ promovat de PSD în defavoarea bugetului de stat: mărirea salariilor unor categorii de bugetari cu până la 25% a părut de la bun început o nebunie curată. Nu că n-ar fi nevoie de aceşti bani în plus la salariile din Învăţământ şi Sănătate, dar momentul ales a fost unul foarte prost şi nici perspectiva unui deficit bugetar nu sună bine deloc.

  • Adriana Stoian a citit acum 16 zile

    Coaliţia PSD-ALDE are la îndemână o soluţie juridică îndrăzneaţă pentru a-l instala rapid ca prim-ministru pe Liviu Dragnea. Ceea ce urmează este deocamdată un scenariu pur teoretic, dar care se bazează pe câteva fapte suspecte petrecute la sfârşitul anului trecut şi pe „cazierul” celor care, în trecut, au instrumentat aventuri legislative precum puciul din 2012, „marţea neagră” din 2013 sau ordonanţa traseiştilor din 2014.

  • Adriana Stoian a publicat un nou articol acum 16 zile

    N-ai cum s-o dai altfel din condei, oricât te-ai strădui. Guvernul GrinDragnea e unul al ruşinii şi atât. Nu cred că am văzut, în aproape 20 de ani de presă, audieri de miniştri mai jignitoare ca acestea şi candidaţi mai nepregătiţi.

  • Adriana Stoian a citit luna trecuta

    Liviu Dragnea, noua stea a politicii dâmboviţene. În plină ascensiune. Am mai văzut „stele” de astea. Adrian Năstase. A răsărit în 2000 şi a apus în 2004. A sfârşit în puşcărie. Acum scrie articole pe blog. Mircea Geoană. A răsărit seara şi a apus dimineaţa. Meteoric.

Vezi mai multe