Trupul românului împuşcat la Londra, în drum spre România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii au pus fotografii cu Bogdan pe Facebook
Prietenii au pus fotografii cu Bogdan pe Facebook

Trupul românului împuşcat la Londra, la finalul lunii noiembrie, va ajunge în ţară joi seară sau, cel târziu, vineri dimineaţă. Bogdan Gabriel Pădureţ (29 de ani), originar din Suceava, a murit împuşcat într-o maşină într-un cartierul din nordul Londrei. Cei care l-au executat în stil mafiot pe tânărul român sunt încă în libertate.

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat, duminică, la Biserica Românească Holborn, situată în centrul Londrei, pentru slujba de comemorare a lui Bogdan, cunoscut de apropiaţi ca "Tony" sau "Ciompi". Slujba a fost oficiată de preotul Silviu Pufulete, atât în română, cât şi în engleză, scrie Monitorul de Suceava.

Citeşte şi:
Londra: Doi bărbaţi aflaţi pe o motocicletă l-au împuşcat mortal pe Bogdan Pădureţ

Un tânăr din România, împuşcat în cap în Londra

În cadrul ceremoniei a fost organizată şi o strângere de fonduri pentru a ajuta familia românului să acopere cheltuielile de repatriere a trupului lui Bogdan Pădureţ. Sicriul cu tânărul ucis în urmă cu două săptămâni va ajunge la Suceava în această seară sau, cel mai târziu, mâine dimineaţă, înmormântarea având loc în localitatea Slătioara.

Ucis într-un "război al bodyguarzilor"

Poliţia britanică nu a identificat, deocamdată, ucigaşii românului, însă a înaintat ca posibil motiv al crimei o ceartă pe care a avut-o victima cu un bodyguard dintr-un club londonez. „Poliţia crede că Pădureţ a fost împuşcat în nordul Londrei, în cadrul unui <război al bodyguarzilor>", scrie publicaţia britanică Dailly Mirror.

Află cum comentează poliţia londoneză uciderea românului şi ce au descoperit anchetatorii până acum

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite