VIDEO Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea pentru avere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea pentru avere!
VIDEO Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea pentru avere!

Război total între fraţii Dolănescu. În goana pentru averea tatălui, fiii maestrului au trecut la ameninţări cu moartea. Întregul scandal a pornit atunci când Dragoş l-a acuzat pe Ionuţ că a furat testamentul tatălui lor.

Cu doar câteva zile înainte de proces, cei doi fraţi sunt de nerecunoscut. În timp ce Ionuţ declară că fratele său este bolnav psihic, Dragoş susţine că primeşte ameninţări cu moartea. Marguerita, mama lui Dragoş este convinsă că ameninţările vin de la fratele său, Ionuţ..

Dragoş a declarat că Ion Dolănescu avea cinci kilograme de aur şi 1.800.000 de euro la saltea în ziua morţii, avere care fi intrat pe mâinile lui Ionuţ.
Cel acuzat spune că a găsit în locuinţa tatălui doar 55.000 de euro. El a luat 50.000 de euro, iar Dragoş, 5.000.
Ionuţ i-a oferit lui Dragoş o casă la Sinaia, un teren în Tunari şi 100.000 de dolari. Dragoş a refuzat şi a apelat la justiţie. Pe 15 septembrie, cei doi vor da ochi în ochi pe holul tribunalului. Părintele Cărămizaru, duhovnicul familiei Dolănescu, speră că fraţii se vor împăca.

În acest timp, Ionuţ şi Dragoş par să fi uitat de tatăl lor. Mormântul lui Ion Dolănescu este neîngrijit şi singurii care aprind o lumânare sunt fanii, relatează Antena 3.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite