Metodă inedită de protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian protestează împotriva oamenilor legii prin afişarea unui banner pe care sunt scrise acuzaţii grave la adresa acestora

Cosmin Cristea Rostogolea (30 ani) stă din 2006 prin sălile de judecată. Problemele au început atunci când Cristea a intrat într-un proces cu vecinii săi pentru o palmă de pământ. Casa în care locuieşte el, dar şi cea a vecinilor se află în acelaşi perimetru. Toată supărarea a pornit de la o parcelă de 74 de mp. Lucrurile au degenerat, iar acum omul acuză poliţiştii şi procurorii de complicitate împotriva lui, spunând că a fost bătut şi batjocorit de oamenii legii. Cristea a declarat că este frecvent ameninţat cu bătaia pentru că „nu-şi ţine gura“.   

O scrisoare ce trece de şapte pagini a ajuns în urmă cu o săptămână şi la preşedintele României, Traian Băsescu. Cosmin Cristea Rostogolea a povestit în epistolă terorile prin care susţine că ar fi trecut din cauza poliţiştilor. Târgujianul aşteaptă acum răspunsul preşedintelui. Acesta a trimis acelaşi text şi la Curtea Supremă de Justiţie. Cristea are de gând să trimită scrisoarea şi procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi.

Pedepsiţi prin smulgerea pielii
Atacurile se îndreaptă spre nume importante din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, precum Viorel Caragea, Ion Voinescu sau Daniel Crăciun. „Se impune condamnarea acestor criminali ai umanităţii la executare prin separarea capului de trup, prin punerea în ţeapă, prin spânzurare, prin ardere pe rug, prin smulgerea pielii de pe trup“, se exprimă omul pe bannerul afişat în faţa casei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite