Preţul piperat la care va fi disponibil telefonul pliabil produs de Samsung | samsung

Preţul piperat la care va fi disponibil telefonul pliabil produs de Samsung

Preţurile smartphone-urilor încep să depăşească anumite limite în ultima vreme, totul începând cu preţul exorbitant al lui iPhone X. Se pare că majoritatea utilizatorilor nu se lasă neapărat descurajaţi de astfel de praguri importante de cost, fapt care explică şi strategia producătorilor de a taxa cât mai mult fidelitatea consumatorilor. Cel mai nou exemplu în acest sens este Samsung.

Vivo a lansat primul smartphone cu ecran pe toată partea frontală a şasiului şi senzor de amprentă amplasat sub sticla display-ului

Vivo a lansat primul smartphone cu ecran pe toată partea frontală a şasiului şi senzor de amprentă amplasat sub sticla display-ului

Vivo este unul dintre cei mai mari trei producători chinezi de telefoane mobile şi este pe cale să devină un brand şi mai cunoscut pe piaţa externă datorită faptului că a reuşit să lanseze un telefon cu o parte frontală acoperită aproape în totalitate de ecran, fără difuzor, şi fără cameră de selfie-uri dispusă la vedere, Vivo Nex pe numele său.

FOTO VIDEO Primele poze cu Samsung Galaxy Note 9. Cum va arăta noul flagship al sud-coreenilor | samsung

FOTO VIDEO Primele poze cu Samsung Galaxy Note 9. Cum va arăta noul flagship al sud-coreenilor

Odată cu lansarea lui Galaxy S9, care a avut loc în februarie, în cadrul conferinţei MWC de la Barcelona, multă lume a crititcat Samsung pentru lipsa de inspiraţie în ceea ce priveşte designul terminalului, care pare o versiune reiterată a lui Galaxy S8, neaducând vreo caracteristică nouă din punct de vedere vizual şi estetic. Se pare că nu a fost vorba de un caz izolat.

VIDEO Asus a lansat un smartphone de gaming care este mai performant decât iPhone X sau Samsung Galaxy S9. Specificaţii complete pentru ROG Phone

VIDEO Asus a lansat un smartphone de gaming care este mai performant decât iPhone X sau Samsung Galaxy S9. Specificaţii complete pentru ROG Phone

După cei de la Razer, care au introdus cu relativ succes pe piaţă conceptul de smartphone destinat exclusiv gamingului, acum a venit rândul Asus să anunţe un astfel de device, cu specificaţii de top, care se clasează cu lejeritate în topuri de tip benchmark peste flagship-uri consacrate precum iPhone X sau rivalul său din Coreea de Sud, Samsung Galaxy S9.

Cum să treci de la Android la iPhone în cel mai uşor mod cu putinţă. Toţi paşii care trebuie urmaţi | iphone

Cum să treci de la Android la iPhone în cel mai uşor mod cu putinţă. Toţi paşii care trebuie urmaţi

Cei mai mulţi dintre utilizatorii de smartphone-uri sunt fideli unui sistem de operare, însă nu e nimic greşit în a-ţi dori o schimbare după ceva vreme. Poate te-ai plictisit de Android sau poate ai auzit că iOS se potriveşte mai bine cu noul tău laptop Apple. Indiferent de motiv, este destul de uşor să faci trecerea de la smartphone-ul tău Android la un iPhone, cu tot cu date, poze şi aplicaţii.

Noile tehnologii joacă un rol important pentru dezvoltarea unui startup, iar utilizarea eficientă a acestora poate face diferenţa între succes şi eşec în business. Luni, 17 februarie, Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft, va urca pe scena TechHub Bucharest pentru a vorbi despre deschiderea faţă de noile tehnologii şi modul în care startup-urile pot beneficia ca urmare a utilizării acestora.

acum 5 ani · comentarii (0)

Vă puteţi imagina o zi fără să vă folosiţi de telefonul mobil? Pur şi simplu, puteţi să-l închideţi şi să-l aruncaţi într-un sertar fără să vă gândiţi că cineva ar putea să vă sune şi fără să mai verificaţi miile de mesaje FB la fiecare zece minute? Puteţi să renunţaţi la maşinăria asta care ne cam comandă viaţa şi starea de spirit? Eu pot şi nu sunt singura.

acum 5 ani · comentarii (5)

Femeile când sunt „supi“ mănâncă ciocolată şi chipsuri, şi se uită la seriale siropoase şi proaste. Bărbaţii când sunt „sup“ se îmbată sau plătesc femei care să le curme, cu o unduire din şolduri, depresia. Companiile mari când sunt în „depre“ cumpără alte companii mai mici alături de care încep să se uite la seriale din trecut, siropoase şi optimiste. În această ordine de idei, Microsoft a cumpărat Nokia.

acum 5 ani · comentarii (6)

Facebook a lansat aseară serviciul Facebook Home, o aplicaţie care transformă orice telefon cu Android într-o fereastră către Facebook, către prietenii tăi virtuali şi către interacţiuni. Dar mie mi se pare totul un Kitsch. Unul excepţional din punct de vedere al marketingului.

acum 5 ani · comentarii (4)

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 3 ani · comentarii (2)

Orange Nura e unul dintre acele terminale pe care le găseşti la operatori, sub brand propriu. Telefonul a fost lansat la Mobile World Congress din Barcelona 2015 şi a fost considerat primul model premium din oferta Orange. Cu toate acestea, cuvintele trebuie alese bine, pentru că premiumul de pe Nura e diferit de ceea ce te aştepţi de la un flagship.

acum 3 ani · comentarii (0)

Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.

acum 3 ani · comentarii (0)

Nu-i aşa că v-aţi săturat de review-urile în care tot ce aflaţi sunt specificaţiile tehnice. Ei bine, şi eu. În ziua de astăzi e foarte greu să mai găseşti lucruri diferite la telefon, aşa că trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi transmite, dacă preţul e corect sau dacă are o calitate optimă, faţă de ceea ce declară producătorul.

acum 3 ani · comentarii (0)

Sunt unul dintre cei mai tineri viceprimari din România şi cu siguranţă sunt cel mai tânăr viceprimar din Bucureşti. Am crescut odată cu dezvoltarea tehnologică, am mers la Politehnică tocmai pentru că am simţit că în tehnologie stă viitorul meu, am lucrat cu tehnologia, am contribuit la dezvoltarea ei şi acum îmi doresc ca tehnologia să cucerească şi ultima redută: adminstrarea oraşului şi a sectorului în care trăim.

acum 3 ani · comentarii (0)

Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

acum 3 ani · comentarii (2)

Nu am testat niciodată un HTC One şi mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanţă. Întâmplarea a făcut să mă ţin departe de One M7 şi de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci când văd un M9. Şi cu privirea asta proaspăt am putut să-mi fac o părere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori să-l cumperi niciodată.

acum 3 ani · comentarii (8)

După ce în 2014, când a lansat Samsung Galaxy S5, firma sud-coreeană părea deja în derivă, ieri a demonstrat la Barcelona că are cu adevărat argumentele pentru a fi în top. Deşi nu renunţă la năravul de a copia cel mai bun design, Samsung Galaxy S6 şi acum, noul Samsung Galaxy S6 Edge, au şi avantaje, dincolo de criticile internetului.

acum 4 ani · comentarii (1)
Postari Recente