Adevărul Financiar: Newsletterul tău despre economie

Trecem printr-o perioadă de criză fără precedent în istorie. Abia ne-am dezmeticit din șocul pandemiei și acum trebuie să ne confruntăm cu efectele: scumpiri, inflație, rate bancare și facturi tot mai mari. Toate acestea ți-au schimbat viața și felul în care te raportezi la propriul viitor.

Multe dintre aceste șocuri sunt rezultatul unei crize energetice care poate că a izbucnit din cauza pandemiei, însă nu se va încheia odată cu ea. Nu știm ce vine, însă ne vom folosi de cele mai puternice instrumente pe care le avem la dispoziție pentru a ne pregăti pentru un viitor pe care nu vrem să-l privim cu frică.

De aceea, ziarul „Adevărul” lansează newsletterul „Adevărul Financiar”, care va ajunge săptămânal la tine în inbox. Îți vom livra cele mai importante informații din economie, într-un format ușor de parcurs. Reunim principalele știri, analize și reportaje publicate în ziar și pe adevarul.ro, dar și materiale din presa internațională, pe care le sintetizăm și le punem în context pentru a  înțelege împreună către ce ne îndreptăm și la ce trebuie să ne așteptăm. 

Ce vei găsi în newsletter-ul „Adevărul Financiar”

Într-o perioadă în care ești asaltat de informații pe toate canalele, noi promitem să nu-ți irosim timpul cu știrile de ieri trimise mâine către tine. Îți vom aduce doar articole de actualitate, dar și acele materiale care deseori se pierd în tăvălugul mediatic pentru a face loc titlurilor „senzaționale”.

Nu vrem să rămânem încă un mail nedeschis în inbox-ul tău, ci ne vom folosi experiența jurnalistică și capacitatea de analiză pentru a-ți aduce doar acele informații care contează pentru tine și care îți afectează direct viața, familia, finanțele și viitorul. Ne place audiența, dar nu vom renunța la meserie și principii în goana după click-uri.

Te poți abona pe adevarul.ro și la fel de ușor te vei putea dezabona, dacă nu suntem ceea ce cauți. Sperăm însă să ne dai o șansă înainte.