Sticlele de Coca Cola, obsesia jucătorilor la Euro 2020: Ce s-a întâmplat după Italia - Elveţia VIDEO

Sticlele de Coca Cola, obsesia jucătorilor la Euro 2020: Ce s-a întâmplat după Italia - Elveţia VIDEO

Cristiano Ronaldo a lansat o adevărată modă: mai nou, jucătorii aduşi în faţa presei „jonglează“, mai întâi, cu băuturile puse în faţa lor de către organizatorii conferinţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca să ne dăm seama cât de mari şi influenţi au ajuns sportivi precum Cristiano Ronaldo, e suficient să urmărim atât amploarea luată de gestul portughezului, care a scos două sticle de Coca Cola din cadru, cât şi efectele financiare ale episodului, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
Iar gestul lui Ronaldo nu doar că s-a viralizat, dar a ajuns acum să fie imitat şi de alţi jucători implicaţi la Euro 2020. 
 
Paul Pogba a făcut acelaşi lucru cu o sticlă de bere, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Iar miercuri seară, italianul Manuel Locatelli, desemnat omul meciului după Italia - Elveţia (3-0), nici nu s-a aşezat în faţa jurnaliştilor că a şi mutat sticlele de Coca Cola, spre amuzamentul celor prezenţi în sală.
 
VEZI GESTUL LUI LOCATELLI

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările