Protest al şoferilor faţă de starea deplorabilă a unui drum naţional. „Ne-am săturat de gropi şi nepăsare”

Protest al şoferilor
faţă de starea deplorabilă a unui drum naţional. „Ne-am săturat de gropi şi
nepăsare”

Protestatarii au circulat în coloană, cu 30 de kilometri pe oră Foto: GSG

Câteva zeci de şoferi din Galaţi s-au mobilizat pe o reţea de socializare şi au participat pe 10 septembrie la un protest pe DN24D faţă de neimplicarea autorităţilor în reabilitarea carosabilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Exasperaţi de indiferenţa autorităţilor faţă de starea jalnică în care se găseşte de ani de zile DN24D, care face legătura între Galaţi şi localităţile Cuca, Băleni şi Bârlad, aproximativ 30 de şoferi au protestat astăzi pe acest sector de drum naţional, circulând cu 30 de kilometri pe oră şi lipind pe geamurile maşinilor afişe cu mesaje de genul „Ne-am săturat de gropi şi de nepăsare” şi „Vă rugăm asfaltaţi drumul”.

Iniţiativa aparţine unui gălăţean din localitatea Cuca, Florin Vlad. ”Eu am iniţiat protestul, exasperat fiind de starea deplorabilă a drumului. De 25 de ani se fac doar peticiri, niciodată nu se asfaltează complet. Nu sunt servicii, nu există nici o benzinărie, iar acolo unde s-au făcut reparaţii, calitatea este foarte proastă. De pildă, în urmă cu două săptămâni s-au acoperit nişte gropi, dar asfaltul deja a sărit”, a declarat Florin Vlad.

Şoferii se plând că drumul naţional amintit este plin de gropi şi denivelări, motiv pentru care se produc frecvent accidente. În plus, nu există staţii de alimentare cu carburanţi, iar indicatoarele rutiere sunt puţine şi neactualizate. Protestul a durat aproximativ o oră, dar şoferii au anunţat că vor organiza un nou protest în perioada următoare dacă autorităţile nu vor reface asfaltul.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările