Stiri despre valeriu todirascu

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Senatorul cu 906 de contracte cu spitalele de stat. „Ghidul practic de
luat ţara înapoi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senatorul cu 906 de contracte cu spitalele de stat. „Ghidul practic de luat ţara înapoi“

  Senatorul independent Valeriu Todiraşcu, afiliat grupului PNL, îşi foloseşte calitatea de parlamentar pentru a promova interesele firmelor familiei sale, care au aproape 1.000 de contracte cu spitalele de stat. Invocând interesul public, Todiraşcu a făcut interpelări la Ministerul Justiţiei privind interpretarea unor articole de lege, informaţii folosite ulterior de firmele sale pentru a obţine contracte cu statul.

 • Ce
legi noi au pregătit parlamentarii pentru şoferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce legi noi au pregătit parlamentarii pentru şoferi

  Sesiunea de primăvară va aduce în dezbatere două noi proiecte de lege dedicate şoferilor. Unul iniţiat de senatorul Valeriu Todiraşcu, care vrea să interzică parcarea pe trotuar, iar altul semnat de aleşi de la mai multe partide, care îşi propune amendarea şoferilor agresivi în trafic.

 • Proiect de modificare a Codului Penal: Cei care plagiază riscă închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect de modificare a Codului Penal: Cei care plagiază riscă închisoare

  După ce scriitorul Andrei Pleşu a propus, în cadrul unei dezbateri a GDS, depunerea titlurilor de doctor în semn de protest faţă de cei care le-au obţinut ilegal, senatorul Valeriu Todiraşcu a iniţiat un proiect de lege de modificare a Codului Penal, care să prevadă aplicarea cu închisoare sau amendă penală şi retragerea diplomei sau a titlului obţinut prin plagiat.

Modifică Setările