Stiri despre tiberius simu

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Văduva veselă”, un
spectacol autografiat Andrei Şerban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă”, un spectacol autografiat Andrei Şerban

  Este prima coproducţie realizată între teatre lirice româneşti. Un deziderat despre care am scris în repetate rânduri, apreciindu-l drept una dintre soluţiile pentru depăşirea, pe cât posibil, a lipsurilor din bugetele Operelor finanţate naţional, de la Ministerul Culturii şi local, de la primării.

 • „Evgheni Oneghin”, noua premieră a Operei Române clujene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Evgheni Oneghin”, noua premieră a Operei Române clujene

  Stagiunea actuală a teatrului liric de la poalele Feleacului abundă în producţii noi. Este un efort remarcabil al managementului lui Florin Estefan, artist ce se află nu de multă vreme în poziţie de conducere. După „Werther”, „Boema”, „Bal mascat”, iată că la mijloc de ianuarie premiera aleasă a fost „Evgheni Oneghin” de Ceaikovski.

 • La Braşov, un surâs în plină iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Braşov, un surâs în plină iarnă

  S-a încheiat cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet, pe care Opera din municipiul de sub Tâmpa îl organizează tradiţional, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Braşov.

 • „Văduva veselă” clujeană cucereşte publicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă” clujeană cucereşte publicul

  Venind în întâmpinarea preferinţelor melomanilor, pasionaţi în egală măsură de operă şi de operetă, conducerea Operei Naţionale Române din municipiul de pe malul Someşului s-a gândit să programeze ca nouă producţie un titlu îndrăgit din literatura de operetă, „Văduva veselă” de Franz Lehár.

 • Premieră la Cluj:  „Văduva veselă” à  La Belle Époque
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră la Cluj:  „Văduva veselă” à  La Belle Époque

  Opera Naţională Română din Cluj-Napoca îşi invită spectatorii   duminică, 30 martie, ora 18.30, la premiera operetei „Văduva veselă”, de Franz Lehár. Este aşteptat atât publicul cunoscător, cât şi cei care cochetează la ideea unei prime seri petrecută la Operă. Tenorul Tiberius Simnu a colaborat cu colaborări cu operele din Bucureşti, Frankfurt, Rennes, Nantes şi Milano.

Modifică Setările