Stiri despre teatrul tv

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Câteva
cuvinte despre Olga Tudorache
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva cuvinte despre Olga Tudorache

  A fost mai întâi scotocirea incalificabilă a biografiei şi punerea în faţă a unor secundare detalii de viaţă zbuciumată. Ce nu i-au marcat nici un moment la vedere cariera şi nici celelalte înfăţişări publice. Cu împărtăşirea cărora în piaţă şi pe taraba tabloidă nu cred că Marea Actriţă ar fi fost de acord nici măcar o singură clipă dacă ar mai fi avut puterea, forţa, posibilitatea să reacţioneze.

 • 60 de ani de Teatru de televiziune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  60 de ani de Teatru de televiziune

  La opt luni de la prima emisiune („Revelion 1956“),Televiziunea Română îşi încerca forţele într-o nouă aventură. Aceea de a monta şi de a transmite „în direct“ (pe vremea aceea nu intrase încă în modă şi în limbajul cotidian cuvântul „live“, nici nu prea erau create condiţiile de a se recurge la „conserve“) primul spectacol de teatru realizat cu mijloace proprii. În studio, carevasăzică.

 • Complotul, Agia şi Opinia publică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Complotul, Agia şi Opinia publică

  Luni, 15 decembrie, în spaţiul rezervat Teatrului tv, Televiziunea Română a programat difuzarea înregistrării unui spectacol cu totul aparte. Fără doar şi poate, un spectacol foarte bun. Cu o regie fără cusur (Victor Ioan Frunză), cu un decor de inspiraţie chagalliană şi nişte costume spectaculoase a căror expresivitate era amplificată de accesoriile caracterizante pentru comicul şi absurdul umanităţii de pe scenă (Adriana Grand).

Modifică Setările