Stiri despre teatrul regina maria oradea

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teatru
on line. Spectacole de odinioară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru on line. Spectacole de odinioară

  Astăzi, două cronici la spectacole revăzute online în cursul lunii iunie. Producţii ale Teatrului “Regina Maria ” din Oradea şi Teatrului German de Stat din Timişoara.

 • Premiere la Timişoara şi la Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiere la Timişoara şi la Oradea

  Comentez, în cele ce urmează, două recente premiere. Prima de la Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Timişoara, cea de-a doua de la Teatrul Regina Maria din Oradea. Ambele pe texte ale unor scriitori de limbă franceză, şi prima, şi a doua aspirând la condiţia de meditaţie asupra unor subiecte de maximă actualitate.

 • De trei ori
„din păcate”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De trei ori „din păcate”

  Atât de utilul site Regizor caut piesă, la care recurg adesea (faute de mieux) indică trei sau patru titluri din creaţia numărând mai bine de 30 de piese a dramaturgului rus Oleg Bogaev. Unul dintre reprezentanţii de primă mână ai noii literaturi dramatice nu doar din spaţiul dramaturgic ori cultural ex-sovietic, ci din întreaga Lume.

 • Despre un anume mod de a sfârşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre un anume mod de a sfârşi

  Anton Pavlovici şi-a subintitulat „Pescăruşul“, prima piesă socotită de exegeţi a fi cu adevărat cehoviană, „comedie”.

 • Provocare hibernală:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provocare hibernală: "Desculţ în parc"!

  Primul spectacol de teatru din acest an la Zalău are loc mâine, joi, 23 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele au fost puse în vânzare la casieria sălii de spectacole la preţul de 10 lei.

 • Horia Brenciu a umplut sala Teatrului Regina Maria din Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horia Brenciu a umplut sala Teatrului Regina Maria din Oradea

  Horia Brenciu a concertat luni seară la Teatrul Regina Maria Oradea. Așa cum a promis în seara în care orădeanul Robert Patai a fost eliminat din concursul „Vocea României", concertul de la Oradea l-a avut ca invitat special pe fostul concurent. Deși biletele au costat cel puțin 100 de lei, sala mare a teatrului orădean a fost arhiplină.

 • MISS TRANSILVANIA Se caută cea mai frumoasă ardeleancă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MISS TRANSILVANIA Se caută cea mai frumoasă ardeleancă

  Cele mai frumoase fete din Transilvania se vor întrece duminică seară, de la orele 20.00, pe scena Teatrului Regina Maria din Oradea, cu ocazia concursului „Miss Transilvania 2011", eveniment organizat de către agenţia M M Models şi compania Tres Jolie

 • Festivalul de teatru scurt debutează astăzi cu „Scripcarul pe acoperiş“, cu casa închisă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul de teatru scurt debutează astăzi cu „Scripcarul pe acoperiş“, cu casa închisă

  Pe parcursul a opt zile, Oradea va fi oraşul teatrului de cea mai bună calitate, cu un număr record de spectacole, în şapte locaţii diferite. A şaptesprezecea ediţie a Festivalului de Teatru Scurt reuneşte 30 de spectacole, oferite de către trupe de teatru care nu au mai jucat de ani buni la Oradea. Astăzi, de la orele 19.30, orădenii sunt aşteptaţi la „Scripcarul pe acoperiş“, un spectacol musical de succes pe Broadway.

Modifică Setările