Stiri despre spetsnaz

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unde te duci tu, mielule?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde te duci tu, mielule?

  Rândurile de mai jos sunt urmarea lecturii rândurilor scrise de distinsul publicist Petru Bogatu, cele intitulate "Propaganda şi hârtie de turnesol" publicate la Chişinău. Gândurile conaţionalului menţionat vizează eliminarea canalelor de televiziune ruse din zona audiovizualului Republicii Moldova. Dar săptămânile care vin impun - prin dinamica previzibilă pe plan politic, militar şi imagologic - la Bucureşti şi Chişinău, soluţii radicale.

 • Soldaţii „blindaţi“ ai lui Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soldaţii „blindaţi“ ai lui Putin

  Trupele de elită ale Rusiei au afişat un nou arsenal de arme individuale, echipamente antiglonţ, emiţătoare radio de ultimă generaţie, dar şi muniţie care penetrează vestele antiglonţ ale inamicilor, stârnind interesul analiştilor militari faţă de noile capabilităţi ale armatei ruse.

 • Şpeţnaz, arma secretă a Rusiei în lupta pentru putere: trupele de elită sunt inflitrate în Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şpeţnaz, arma secretă a Rusiei în lupta pentru putere: trupele de elită sunt inflitrate în Ucraina

  Dincolo de prezenţa masivă a militarilor ruşi la graniţele Ucrainei şi de intruziunea lor în spaţiul teritorial şi aerian, Rusia invadează subtil ţara vecină, inserându-şi forţele speciale din întuneric. Aceleaşi trupe de elită, care au fost mobilizate pentru a supraveghea referendumul din Crimeea, sunt infiltrate în structurile Ucrainei amplificând abil tensiunile din estul ţării.

 • INFOGRAFIE Inelul de
oţel de la Soci- securitate de două miliarde de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Inelul de oţel de la Soci- securitate de două miliarde de dolari

  Cu puţin timp înainte de începerea Jocurilor Olimpice de Iarnă din Rusia, în zona oraşului-gazdă, Soci, au fost implementate măsuri de securitate fără precedent în istoria olimpiadelor. Zeci de mii de poliţişti, precum şi alte forţe speciale, au fost desemnaţi să protejeze atleţii, turiştii şi localnicii împotriva ameninţării teroriste deosebit de crescute în regiune.

Modifică Setările