Stiri despre slujitor

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Întoarcerea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea

  Timp de 32 de ani, nici mai mult şi nici mai puţin, s-a gândit la un singur lucru: să revină acasă. Nu a plecat de drag, dar nici întoarcerea nu este simplă. Pe cât sunt de clare principiile, pe atât de furtunos peisajul sufletesc.

 • Inteligenţa slujirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inteligenţa slujirii

  În aceste zile pascale, minunate prin încărcătura lor, îmi revin în memorie figurile unor prieteni, încă în viaţă sau plecaţi deja dintre noi, care, contrar tabloidelor noastre şi a televiziunilor care „sfâşie“ ştirile, fac cinste Bisericii şi ţării deopotrivă.

 • Mitropolitul Bartolomeu Anania, despre corupţie: „Nu e un viciu,
e o mentalitate. Care ministru îşi aminteşte că trebuie să fie servitorul poporului?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolitul Bartolomeu Anania, despre corupţie: „Nu e un viciu, e o mentalitate. Care ministru îşi aminteşte că trebuie să fie servitorul poporului?“

  Bartolomeu Anania, fost mitropolit al Clujului, îi sfătuia pe oameni să-şi ajute aproapele prin muncă şi să lupte împotriva gândurilor şi mentalităţilor dăunătoare. ”Puterea dezumanizează, de la un primar de comună până la dictatorii cei mai mari ai lumii. Corupt nu este doar cel ce primeşte mita, ci şi cel care o oferă fără să i se ceară”, spunea el într-o predică.

 • Şi ultimul drum costă. Călărăşenii plătesc până la 300 de lei pentru slujba de înmormântare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi ultimul drum costă. Călărăşenii plătesc până la 300 de lei pentru slujba de înmormântare

  Între 50 şi 400 de lei sunt cuprinse taxele bisericeşti pe care le achită călărăşenii pentru serviciile oficiate de slujitorii Domnului: botez, cununie şi înmormântare. O slujbă pentru ultimul drum scoate din buzunarele rudelor defunctului până la 300 de lei. Tarifele se plătesc în funcţie de biserică, dar şi de starea materială a celui care a plecat în lumea celor drepţi.

Modifică Setările