Stiri despre shoebox

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Banala
cutie
de pantofi care
schimbă destine în toată lumea. Gestul unui părinte din Cluj care a creat o comunitate de mii de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banala cutie de pantofi care schimbă destine în toată lumea. Gestul unui părinte din Cluj care a creat o comunitate de mii de oameni

  În urmă cu 11 ani, Valentin Vesa, un inginer IT din Cluj, a vrut să-i arate fiului său ce înseamnă să împarţi. Aşa a pornit proiectul ShoeBox prin care copii nevoiaşi primesc un dar de la oameni pe care nu i-au văzut niciodată. Azi sunt mii de voluntari implicaţi în această poveste. „Marea mea speranţă e că atunci când vor creşte mari vor face la fel“, spune iniţiatorul proiectului.

 • Campania
ShoeBox continuă şi în acest an în Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campania ShoeBox continuă şi în acest an în Baia Mare

  Clubul Rotaract Baia Mare TEAM anunţă că a început campania ShoeBox, campanie prin care se strâng donaţii constând în diferite obiecte pentru a fi oferite copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani. Noutatea este că anul acesta se vor dona doar obiecte noi, nefolosite, iar pentru asta există trei centre de colectare în Baia Mare.

 • Campania Shoebox a poposit şi în Sighişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campania Shoebox a poposit şi în Sighişoara

  Municipiul Sighişoara s-a alăturat Campaniei Shoebox prin organizarea unui punct de colectare a cadourilor la Sala Mihai Eminescu, fiind o iniţiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară.

 • Clujenii au donat cadouri în cutii de pantofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii au donat cadouri în cutii de pantofi

  Ultima zi a campaniei a fost şi cea mai plină, „sediul de colectare“ devenind ieri arhiplin cu cutiile care nu mai încetau să sosească. Oana Vesa, coordonatorul campaniei, a strâns şi în acest an sute de cutii cu cadouri de la clujenii care au vrut să contribuie la campania colectivă „Shoe Box“.

Modifică Setările