Stiri despre riccardo chailly

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Across the stars – între Starwars şi La dolce vita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Across the stars – între Starwars şi La dolce vita

  Un septembrie plin de muzică bună, graţie festivalului Enescu, dens prin repertoriile propuse, cu mari nume. Mari nume pe care, altfel, nu le putem asculta în România decât în înregistrările care apar la nivel internaţional, difuzate la radio sau gustate de pe un disc sau platforme de streaming online, în intimitatea propriei case.

 • Despre Excelenţă: Riccardo Chailly şi Murray Perahia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Excelenţă: Riccardo Chailly şi Murray Perahia

  Începutului anului 2018 a adus două discuri ieşite din comun: unul prin lucrările pe care le cuprinde, altul, prin excelenţa interpretării. În prim plan: dirijorul Riccardo Chailly şi pianistul Murray Perahia.

 • Scala la Festival
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scala la Festival

  Vineri, 15 Septembrie 2017, la Sala Mare a Palatului: Enescu – Rapsodia nr. 2 în re major op. 11; Bartók – Concertul pentru violă şi orchestră Sz. 120 BB 128; Respighi – Fontane di Roma, Pini di Roma/ Filarmonica della Scala/ Dirijor: Riccardo Chailly/ Solist: Julian Rachlin – violă

 • „Giovanna d'Arco” la Scala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Giovanna d'Arco” la Scala

  Un nou sezon la Scala, început pe 7 decembrie, după cum cere tradiţia. Opera aleasă pentru unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Italiei a fost Giovanna d'Arco, o raritate. Gândurile duc imediat către Renata Tebaldi şi înregistrarea de senzaţie din 1951, tot la Milano, dar în studiourile RAI, o înregistrare care a propulsat-o, la numai 29 de ani, drept una dintre cele mai bune soprane din lume.

 • VIDEO. Discurile unei săptămâni împlinite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO. Discurile unei săptămâni împlinite

  Nelson Freire, ansamblul Voces8 şi dirijorul Riccardo Chailly sunt protagoniştii unor interesante discuri care apar săptămân aceasta în atenţia publicului din România. 3 discuri, 3 programe diferite, potrivite pentru toate gusturile celor care iubesc muzica bună – de la renaştere la romantismul târziu, 3 propuneri care vor încălzi serile mohorâte de iarnă pe care le mai avem în faţă luna aceasta.

Modifică Setările