Stiri despre ri sol-ju

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nevasta lui Kim Jong-un, pasionată de Dior şi Chanel, deşi nord-coreenii mor de foame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nevasta lui Kim Jong-un, pasionată de Dior şi Chanel, deşi nord-coreenii mor de foame

  Cu toate că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un este celebru în întreaga lume, mai ales pentru ameninţările sale cu folosirea armelor nucleare, unele aspecte şi persoane din viaţa sa rămân ascunse cu grijă. Una dintre aceste persoane atent ascunse este soţia sa, care stârneşte multe întrebări printre curioşi. Business Insider a căutat informaţii despre ea şi ridică puţin din această aură de mister.

 • FOTO Coreea de Nord: soţia „conducătorului suprem” Kim Jong-un a născut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Coreea de Nord: soţia „conducătorului suprem” Kim Jong-un a născut

  Soţia „conducătorului suprem” Kim Jong-un a născut un copil, informează presa sud-coreeană. Deşi Phenianul nu a făcut niciun anunţ oficial, prima-doamnă Ri Sol-ju pare a fi însărcinată în mai multe fotografii efectuate în luna decembrie, în timp ce la festivităţile din noaptea de Revelion Ri Sol-ju arată ca în luna iulie, când s-a căsătorit cu Kim Jong-un.

 • Continuarea dinastiei Kim în Coreea de Nord depinde de fertilitatea Primei Doamne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Continuarea dinastiei Kim în Coreea de Nord depinde de fertilitatea Primei Doamne

  Imaginaţi-vi-l pe liderul nord-coreean, Kim Jong-un în smoching, aşteptând nervos lângă altarul (sau sanctuarul) bunicului său, Kim Il-sung şi al tatălui, Kim Jong-il. Îşi imaginează chipul viitoarei soţii, anticipând momentul sărutului. Bineînţeles că un asemenea eveniment  poate fi doar imaginat în Coreea de Nord.

 • Kim Jong-un s-a căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kim Jong-un s-a căsătorit

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a căsătorit, iar numele soţiei sale este Ri Sol-ju. Anunțul a fost făcut de televiziunea de stat nord-coreeană, transmit agențiile internaționale de presă.

Modifică Setările