Stiri despre refolosire

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Idei creative pentru a refolosi cutiile de carton
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Idei creative pentru a refolosi cutiile de carton

  Cu toţii avem măcar o cutie de carton prin casă, fie de la perechile de pantofi, fie de la alte produse achiziţionate de curând. Ce e important de ştiut este faptul că o astfel de cutie de carton poate fi foarte uşor un şevalet, o căsuţă de interior sau un mobilier de jucărie.

 • Se-ntoarce operaţiunea „sticla şi borcanul“. Ministerul Mediului vrea să plătim 2 lei pentru fiecare ambalaj. Cum s-ar recupera banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se-ntoarce operaţiunea „sticla şi borcanul“. Ministerul Mediului vrea să plătim 2 lei pentru fiecare ambalaj. Cum s-ar recupera banii

  Faimosul slogan de pe timpul regimului comunist „Recuperare, reciclare, refolosire” va fi pus din nou în practică: Ministerul Mediului propune modificarea legii deşeurilor, astfel încât pentru fiecare ambalaj care poate fi reutilizat cumpărătorul să achite în magazin 2 lei, urmând să şi-i recupereze atunci când va returna ambalajul.

 • Ce grozăvie! Torţionarii din spitalele României!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce grozăvie! Torţionarii din spitalele României!

  În doar câteva zile medici şi asistente din două spitale judeţene de urgenţă comit un fel de sinucidere colectivă recunoscând în faţa camerelor de luat vederi, dar şi în scris în faţa autorităţilor, că efectuează acte medicale refolosind materiale de unică folosinţă de zeci sau chiar mii de ori.

 • Apa din cartofi, refolosibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa din cartofi, refolosibilă

  O nouă tehnologie de a extrage apă din cartofii folosiţi pentru producerea de chipsuri este testată de PepsiCo. Potrivit cotidianului „The Daily Telegraph“, apa produsă ar putea‑o înlocui pe cea de la robinet şi ar putea chiar să devină apă potabilă în regiunile secetoase.