Stiri despre prina dna

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minel Prina,
edilul Slatinei arestat la domiciliu, îşi află mâine viitorul apropiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minel Prina, edilul Slatinei arestat la domiciliu, îşi află mâine viitorul apropiat

  Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor judeca, marţi – 24 martie, contestaţia lui Minel Prina, edilul Slatinei, împotriva arestării sale la domiciliu decisă de aceeaşi instanţă acum o săptămână. Prina va afla, astfel, dacă va rămâne în arest la domiciliu sau va fi cercetat în libertate. Prina este acuzat de implicare într-un caz de corupţie intentat de DNA lui Darius Vâlcov, fostul edil al urbei.

 • Minel Prina,
edilul Slatinei, arestat la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minel Prina, edilul Slatinei, arestat la domiciliu

  Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost plasat în arest la domiciliu în urma deciziei de duminică noaptea a magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, aceştia respingând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, cum ceruseră procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În schimb, magistraţii au fost de acord cu arestarea preventivă a lui Lucian Şuşală, directorul firmei Imobiliare Consloc SRL din subordinea Primăriei Slatina.

 • Primarul Slatinei,
Minel Prina, a fost reţinut de procurorii DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Slatinei, Minel Prina, a fost reţinut de procurorii DNA

  Minel Prina, edilul municipiului Slatina, a fost reţinut, sâmbătă dimineaţă, pentru 24 de ore, de către ofiţerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El e acuzat că ar fi implicat în dosarul de corupţie ce-l are ca protagonist pe Darius Vâlcov, fostul primar al urbei. Împreună cu Prina a mai fost reţinut, tot pentru 24 de ore, şi Lucian Şuşală, directorul Consloc Imobiliare SRL Slatina.