Stiri despre primari slatina

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Primarii
neştiuţi ai Slatinei care au ridicat oraşul din colbul istoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primarii neştiuţi ai Slatinei care au ridicat oraşul din colbul istoriei

  Slatina este una dintre localităţile cele mai vechi ale ţării, fapt dovedit de documente istorice, prima menţiune documentară fiind un hrisov domnesc semnat de Vladislav I (Vlaicu) la 20 ianuarie 1368. În municipiu puţini sunt cei care cunosc însă numele vreunui primar de dinainte de 1989, darămite unul dintre cei care au pus bazele urbei în care locuiesc acum.

 • Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina

  Perioada propice mai degrabă concediilor decât derulării afacerilor a stricat planurile diriguitorilor Primăriei Slatina, ce sperau să vândă terenul Parcului Industrial, primul din judeţ dealtfel, înainte de jumătatea lunii. Astfel, licitaţia organizată în acest sens luni – 4 august, a adus cu sine un singur investitor ce ar fi dorit să cumpere din terenul obiectivului menţionat. Licitaţia va fi reluată cel mai târziu în luna octombrie.

 • La
Slatina începe Festivalul Internaţional de Film pentru Copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Slatina începe Festivalul Internaţional de Film pentru Copii "Dream Fest"

  Municipiul Slatina găzduieşte, de miercuri – 18 iunie, până duminică – 22 iunie, o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru Copii „Dream Fest”. Astfel, în acest interval de timp, copiii din oraş, dar nu numai, vor avea ocazia de a viziona gratis filme artistice de lung şi scurtmetraj, vizionarea fiind fie în aer liber - pe un ecran instalat pe esplanada din centrul urbei, fie la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”.

Modifică Setările