Stiri despre ponta la dna

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • După întâlnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie după expertiza financiară. Ce a mai aflat premierul de la procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După întâlnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie după expertiza financiară. Ce a mai aflat premierul de la procurori

  Premierul Victor Ponta a fost miercuri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi informat despre faptul că expertiza financiar-contabilă, dispusă în acest caz, a fost finalizată. DNA a anunţat ulterior că a pus sechestru asigurator pe un apartament al premierului. Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.

 • Ponta şi revoluţia de catifea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta şi revoluţia de catifea

  De ce se teme Victor Ponta? De o proximă revoluţie de catifea. Chiar dacă revoluţiile nu se prea fac vara. Un lanţ mutual de erori de apreciere însoţeşte criza declanşată de refuzul lui Victor Ponta  de a salva imaginea României demisionând după cererea, între timp respinsă de Parlament, a ridicării imunităţii sale, în vederea inculpării premierului pentru delicte penale.

 • Alina Mungiu-Pippidi: Escaladare fără rezolvare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: Escaladare fără rezolvare

  Nu îmi place atmosfera asta de război civil, nici presa străină care mă sună în cele cinci zile pe an cât îmi iau vacanţă, nici titlurile pe care le voi citi despre noi. Nu va ieşi nimic bun din toate astea. Strategia de a trânti guvernul Ponta folosind DNA trage de corzile statului de drept şi ale democraţiei de stă să le rupă. Nu e nici o noutate că d-nul Ponta, ca şi amicul Şova sunt nişte găinari şi profitori lipsiţi de curaj.

 • Exerciţiu de toleranţă şi empatie sau 10 argumente pentru cele două tabere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţiu de toleranţă şi empatie sau 10 argumente pentru cele două tabere

  Ştiu că toleranţa este ultimul lucru la care se gândesc cei care fac parte din taberele politice care se confruntă acum. În acelaşi timp, ştiu că dacă nu se încearcă un astfel de exerciţiu, logica politicii se pierde, iar riscul de a ne diviza decisiv că societate este mult prea mare.

 • Clanul Parlamentarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanul Parlamentarilor

  Să încetăm a ne uimi zilnic pentru că avem parlamentari ticăloşi. E o evidenţă încă de pe vremea CPUN-ului, o permanenţă a stării noastre de 25 de ani încoace. Ei au făcut legile pline de găuri şi interpretări care le permit să scape dacă e nevoie. Au fost ca nişte termite puse pe furat şi construit instituţii mâncate de tuneluri destinate să îi scape. Şi ca la orice termite, cel mai uşor e să dai foc la muşuroi pentru a scăpa de ele.

 • Scandalul Ponta, în contextul Strategiei de Apărare Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul Ponta, în contextul Strategiei de Apărare Naţională

  Discuţiile despre Strategie Naţională de Apărare survin într-un context politic care ilustrează foarte bine provocările la adresa credibilităţii, stabilităţii şi securităţii statului, cărora România va trebui să le găsească un răspuns adecvat, prin mecanisme instituţionale care să funcţioneze dincolo de durata mandatelor anumitor persoane în funcţii publice.