Stiri despre pch

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jurnalist din
presa sportivă, ameninţat cu moartea pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalist din presa sportivă, ameninţat cu moartea pe Facebook

  Ameninţare cu moartea în stil „Charlie Hebdo” la adresa unui jurnalist al Gazetei Sporturilor. Victor Vrînceanu a primit, sâmbătă, un mesaj pe Facebook cu textul: „Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Ştim la ce oră ajungi la muncă, ştim unde stai...”.

 • Sat fără „câini“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sat fără „câini“

  Borcea e la Miami, Badea în Dubai, iar Săvulescu nu are nicio relaţie în fotbalul românesc. Consecinţa? Roş-albii au luat doi anonimi, Zuluf şi Ispir, de la Brăneşti şi i-au pierdut pe Chipciu şi pe Pârvulescu.

 • Borcea a intrat în război cu galeria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Borcea a intrat în război cu galeria

  Fanii şi acţionarii nu ajung la niciun consens. Primii îi acuză pentru măsurile dictatoriale impuse, accesul la meci doar cu buletinul şi îngrădirea peluzei, în timp ce şefii le impută celor din „PCH” că sunt ghidaţi doar de interese materiale.

 • Huliganii s-au „ciocnit“ pe străzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Huliganii s-au „ciocnit“ pe străzi

  Ultraşii stelişti şi cei dinamovişti s-au încăierat de trei ori înaintea partidei de aseară, provocând şi alte incidente prin Braşov. Un derby Steaua – Dinamo nu poate exista fără incidente. Iar când meciul se desfăşoară în provincie, huliganii declanşează adevărate lupte de gherilă pe străzi.

Modifică Setările